Giftshop

Visie

Familie

In 1958 werden de eerste stenen gelegd voor de drankenhandel in Loker. Pa/Opa Michel Tommelin trok toen met de vrachtwagen van deur tot deur, en leverde aan klanten uit Heuvelland dranken aan huis. Samen met z'n echtgenote Godelieve kon er groei gerealiseerd worden in zowel thuislevering van particulieren als horeca. Ruim 60 jaar later bestaat de drankenhandel nog steeds onder dezelfde naam, maar aan de formule werd ondertussen heel wat bijgevoegd. Zowel de winkel als het logistiek centrum zijn intussen gevestigd langs de Dikkebusseweg tussen Dikkebus en Ieper.
Zaakvoeders Bernard Tommelin & Veerle staan als tandem sterk, en worden sinds een aantal jaar bijgestaan door beide dochters Silke en Lore. De familie werkt elke dag actief samen met een jong team medewerkers om de drankenhandel klaar te stomen voor de toekomst. 

 

Een verrassende winkel waar de klant wordt ondergedompeld in ontelbaar veel soorten dranken 

Verrassend gezellig

Onze winkel beleven

Wanneer je dat wenst staat er meteen een team klaar om je door de rekken te gidsen. Zoekt je de geschikte wijn bij verschillende gerechten, dan deelt ons winkelteam met plezier hun productkennis om samen de meest geschikte wijn uit te zoeken. Graag op eigen tempo snuisteren? Ontdek de vele themahoeken die de winkel typeren. Naast een uitgebreide Bierhoek en Alcoholvrije Straat, zijn ook de Whiskykelder en Rum Room absoluut een bezoek waard! Beleef onze winkel, ervaar de 'goesting' waarmee wij elke dag werken en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. 

 

Efficiënt & Duurzaam

Naast de gezellige winkel is ook de dienstverlening nog steeds een van de bouwstenen van Tommelin. Tijdens het voorjaar van 2022 werd extra werkruimte ingenomen om ook de uitlevering van horeca, bedrijven en events efficiënt en vlot te kunnen uitvoeren.

 

Efficiënte & vlotte bediening van horeca en bedrijven in Zuid-West-Vlaanderen

Efficiënt, Duurzaam en Milieuvriendelijk

Wist je dat onze inversteringen de voorbije jaren zich focussen op het verminderen van onze ecologische voetafdruk? Zo kiezen wij resoluut voor herbruikbare verpakkingen met zo weinig mogelijk restafval, recycleerbaar materiaal, recente en goed onderhouden vrachtwagens met een lage uitstoot en maximaal gebruik van zonne-energie. Ook bij onze assortimentsamenstelling laten wij ons leiden door het principe van 'lokaal lekkers', weliswaar aangevuld met klassiekers uit Europa.