Giftshop

Visie

De unieke winkelbeleving bij Dranken Tommelin dompelt je onder in een wereld vol lokaal en internationaal lekkers.

Beleef smaak

Dranken Tommelin laat je smaak beleven. Van bij het eerste contact – in de winkel, telefonisch … - tot bij je thuis of in jouw zaak. Het doel van dit team? Samen op zoek gaan naar dranken die jouw smaakpapillen weten te prikkelen en zo verrassend gezellige momenten creëren.

  • Ruime keuze: Meer dan 6000 producten van lokale en Europese drankproducenten vind je bij ons. Je zult in het uitgebreide gamma dus zeker een drankje vinden dat jou weet te bekoren.
  • Eerlijk advies: Ons team verzamelde door de jaren heen heel wat kennis. We begeleiden jou dan ook met plezier in de keuze naar de juiste dranken voor je klanten of gasten. Thuis, op kantoor, of in je horecazaak.
  • Snel geholpen: Dankzij de grote opslagcapaciteit zijn heel wat dranken op elk moment voorradig. Je wordt dus altijd snel geholpen.

 

Verrassend gezellig

De bierhoek, alcoholvrije straat, whiskykelder, rum room … Hier is ook winkelen verrassend gezellig. Bovendien staat het team klaar om je doorheen de winkel te gidsen. Zo vind je snel de perfecte verfrissing voor elke gelegenheid.

En uiteraard neem je die gezelligheid mee naar huis. Want bij een fijn samenzijn met vrienden of familie hoort een lekker drankje. Creëer jouw verrassend gezellige momenten dankzij Dranken Tommelin.

Dranken laten leveren bij jou op kantoor of in je horeca zaak in Zuid-West-Vlaanderen? De vlotte bediening van dit team is top!

Groen en efficiënt de toekomst tegemoet

Naast de gezellige winkelervaring is onze dienstverlening nog steeds een van de belangrijkste bouwstenen. Zo creëerden we tijdens het voorjaar van 2022 extra werkruimte voor het vlot en efficiënt uitleveren van horeca, bedrijven en events.

Wist je trouwens dat we bij die investeringen steeds focussen op het verminderen van onze ecologische voetafdruk? Zo kiezen wij resoluut voor herbruikbare verpakkingen met zo weinig mogelijk restafval, recycleerbaar materiaal, recente en goed onderhouden vrachtwagens met een lage uitstoot en maximaal gebruik van zonne-energie. Ook bij onze assortimentsamenstelling laten wij ons leiden door het principe van 'lokaal lekkers', weliswaar aangevuld met klassiekers uit Europa. 

De familie Tommelin

Het is 1958. Michel & Godelieve Tommelin leggen de eerste stenen aan Dranken Tommelin in Loker. Pa/opa Michel rijdt met de vrachtwagen van deur tot deur om drank aan huis te leveren bij klanten in Heuvelland. Samen met Godelieve bouwt hij de drankenhandel uit. Zo voorzien ze later niet enkel particulieren maar ook horecazaken van drank. Het begin van een familieverhaal over generaties heen. Want Dranken Tommelin heeft ondertussen meer dan 60 jaar op de teller staan.

De naam bleef, de locatie en het aanbod wijzigden. De winkel en het logistiek centrum vind je tegenwoordig langs de Dikkebusseweg tussen Dikkebus en Ieper. En het aanbod? Dat bestaat ondertussen uit meer dan 6000 referentie dankzij de tweede én derde generatie die vol goesting de passie van pa/opa Michel verderzetten. Bernard Tommelin & Veerle zijn de zaakvoerders, Silke en Lore staan in voor allerlei werken voor en achter de schermen. Samen met hun medewerkers stomen ze de drankenhandel klaar voor de toekomst.