Giftshop

Onze diensten

Winkel

Laat u verrassen door ons ruime aanbod dranken!

In onze recent vernieuwde drankenwinkel willen we de klant verwelkomen en wegwijs maken doorheen een ruim assortiment aan dranken en aanverwante producten. Een échte drankenwinkel bestaat immers uit veel meer dan enkel en alleen de alom gekende producten. 
Rasechte bierkenners, cocktailfanaten, wijnsommeliers in wording, whiskyliefhebbers of enthousiaste koffiedrinkers,  bij ons worden ze allemaal warm onthaald! Wie nog wat minder ervaring heeft, maar wel houdt van een lekker glas, is natuurlijk ook welkom! Ons team deelt graag zijn passie en kennis van zaken met u.

Wij hebben een uitgebreide selectie gemaakt van merken en producten die u zeker moet geproefd hebben. Net daarom worden op regelmatige tijdstippen degustaties georganiseerd. Dit maakt het voor u nog aangenamer om bij ons uw dranken aan te kopen!

Omdat genieten van een goed glas in aangenaam gezelschap nog zoveel gezelliger is, zorgen wij voor de juiste geschenken. Iedereen wordt immers graag verrast met een uitstekende fles om van te genieten. Om de 3 weken worden themahoeken aangepast en laten wij onze creativiteit de vrije loop om nieuwe, originele geschenken samen te stellen. Wij houden van vernieuwing en afwisseling. Zo geven wij een extra dimensie aan een klassieke drankenmand.

Wij proberen elke dag om de kwaliteit van onze winkel en onze klantgerichtheid te verbeteren. Dit gebeurt aan de hand van verschillende feedbackmethodes, metingen en besprekingen. U kunt ons hier ook bij helpen! Waar kunnen wij nog aan werken? Bent u op zoek naar een uitzonderlijk flesje, een artisanaal bier of een merk dat u nergens anders kunt vinden? Laat het ons weten via dit contactformulier.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!