Giftshop

Onze diensten

Winkel

Laat je verrassen door ons ruime aanbod dranken

In onze recent vernieuwde drankenwinkel beleef je smaak. We verwelkomen jou als klant met de glimlach en maken je graag wegwijs doorheen het ruime assortiment aan dranken en aanverwante producten. Laat je onderdompelen en ontdek dat een échte drankenwinkel uit zoveel meer bestaat dan de producten die je al kent

 

De selectie van merken en producten die wij dagelijks voor jou maken, wil je gewoon geproefd hebben. Om jou te laten kennismaken met al dat lekkers organiseren we geregeld degustaties.


Bierkenners, cocktailfanaten, wijnsommeliers (in wording), whiskyliefhebbers, enthousiaste koffiedrinkers en levensgenieters, wees welkom in ons walhalla! Ervaring of niet, ons team deelt graag zijn kennis en passie met jou.

Genieten van een goed glas in aangenaam gezelschap is nog zo gezellig, toch?

Daarom helpen we je ook met creatieve en verrassend lekkere geschenken. Iedereen wordt namelijk graag verrast met een uitstekende fles om samen van te genieten.

Om de 3 weken passen wij onze themahoeken aan. Ja, we houden wel van vernieuwing en afwisseling. Dan laten we onze creativiteit de vrije loop en stellen originele drankenmanden samen. Zo krijgt je klassieke geschenkmand een extra dimensie.

Wij vinden het trouwens super belangrijk om jouw klant- en winkelervaring te verbeteren. Hiervoor beroepen we ons op verschillende feedbackmethodes, metingen en besprekingen. En ook jij kan ons hierbij helpen!

Waar kunnen we volgens jou nog aan werken? Ben je opzoek naar een uitzonderlijk flesje, een artisanaal bier of een merk dat je nergens anders vindt? Laat het ons weten via het contactformulier. Wie weet vind je het binnenkort bij ons in de winkel.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie? Laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!