Giftshop

Wie zijn we

West-Vlamingen met een passie

Het is 1958. Michel & Godelieve Tommelin richten Dranken Tommelin op in Loker. Ze rijden met de vrachtwagen van deur tot deur om drank aan huis te leveren bij klanten. Het begin van een familieverhaal over generaties heen.

Want Dranken Tommelin heeft ondertussen meer dan 60 jaar op de teller staan. Met dank aan de tweede én derde generatie die vol goesting de passie van pa/opa Michel verderzetten. Bernard Tommelin & Veerle zijn de zaakvoerders, Silke en Lore staan in voor allerlei werken voor en achter de schermen.

Jouw drankenspecialist

Deze West-Vlaamse familie werd één met de drankenhandel. Het is hun hart en ziel. En dat voel je. Zowel als particulier, horeca-uitbater als bedrijf. Ben je op zoek naar een vernieuwend drankje of hou je het graag bij je all time classic? Jij kiest, maar één ding is zeker: in het ruime assortiment alcoholische en non-alcoholische dranken zit sowieso iets wat je lekker vindt. Bovendien vind je in de winkel alles wat je nodig hebt voor een sfeervol samenzijn: verfijnde hapjes, feestartikelen, cadeautjes enzovoort.

Een drankje dat vakkundig werd uitgekozen en met de glimlach bezorgd? Dat smaakt! Santé!

 

Logo Prik&Tik Ieper

Dranken Tommelin - Voor verrassend gezellige momenten