Giftshop

Ons assortiment

Laat je verrassen door ons ruime aanbod

Meer dan 6000 artikelen! 

Dorstlessers - Collector's Items - Geschenken - Glazen & Cocktailattributen

Bieren

Vind de beergeek in jezelf! 

Ons steeds vernieuwende assortiment kun je vanaf nu ook online raadplegen. 

 

Geschenken

Omdat genieten van een goed glas in aangenaam gezelschap nog zoveel gezelliger is, zorgen wij voor de juiste geschenken. Iedereen wordt immers graag verrast met een uitstekende fles om van te genieten. Om de 3 weken worden themahoeken aangepast en laten wij onze creativiteit de vrije loop om nieuwe, originele geschenken samen te stellen. Wij houden van vernieuwing en afwisseling. Zo geven wij een extra dimensie aan een klassieke drankenmand.

Sinds kort kun je geschenken ook online bestellen om de wachttijd in de winkel te beperken. 

Spirits

Dat Whisky, Rum & Gin momenteel hot zijn, hoeven we wellicht niet meer uit te leggen. Door een wisselend assortiment, verrassen we je bij elk bezoek met een aantal nieuwigheden. Ook bij de 'minder gekende' productengroepen is er voor elk wat wils!

Graag proeven? Naast een woordje uitleg in de winkel, is het mogelijk om op afspraak langs te komen voor een introductietasting. Hou zeker ook onze Sociale media in de gaten, daar worden degustaties & tastingmomenten gedeeld!

Wijnen voor verrassend gezellige momenten

Uit Binnen- of Buitenland

Klassiek of Feestelijk

Bio of Vegan

Voor dit weekend of voor bewaring

Om jezelf of iemand anders te verrassen

Wijnen

Het beste van de Streek

Een volledige drankkaart samenstellen uit eigen streek? Je zal verrast zijn van het uitgebreide, en kwalitatief hoogstaande aanbod uit onze streek!

 

Streekbieren

Verhuur & Events

Events Tap