Historiek

In 1958 werden de eerste stenen gelegd voor de toenmalige drankencentrale in Loker. Vader Michel Tommelin trok toen met de vrachtwagen van deur tot deur, en leverde aan klanten uit Heuvelland dranken aan huis. 52 jaar later bestaat de drankenhandel nog steeds onder dezelfde naam, maar aan de formule werd ondertussen heel wat aangepast.

Metamorfose

De drankenhandel onderging in 2011 een grondige gedaanteverwisseling. Tot en met januari 2011 kon de klant in het magazijn binnenrijden, en werd alles voor hem in de auto geplaatst. Al enkele jaren broedde het idee om dit geheel aan de kant te gooien, en er een aangename winkel van te maken. In november 2010 gingen de verbouwingswerken dan ook effectief van start en werd het ruwe magazijn omgetoverd tot een sfeervolle winkel waar de klant de tijd kan nemen om zijn keuze te maken. Sinds donderdag 17 februari bestaat Tommelin Drankenhandel niet meer uit een Drive-In, maar wel een moderne winkel waar de klant wordt ondergedompeld in ontelbaar veel soorten dranken …

Onze winkel beleven

Wanneer u dat wenst staat er meteen een team klaar dat u kan gidsen door de rekken. Zoekt u de geschikte wijn bij verschillende maaltijden, dan delen de verkopers met plezier hun productkennis om samen met u de meest geschikte wijn uit te zoeken. Neemt u liever zelf de tijd om uw keuze te maken, dan kan u zich verdiepen in de hoek met Belgische bieren. Kortom, u kunt de winkel ‘beleven’ op de manier die u zelf verkiest.