Visie

Service, vakkennis, flexibiliteit & langdurige partnerhships. Daar gaan wij voor!

 Tommelin is een dynamisch bedrijf dat gelooft dat er nog een toekomst is voor goed georganiseerde drankenhandels. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in verbeteringen in de bedrijfsvoering om het hoofd te kunnen bieden aan moeilijkheden en om te kunnen inspelen op kansen die zich voordoen. Wij hebben de ambitie om een kwaliteitsmerk af te leveren, een merk dat garant staat voor service, vakkennis, flexibliteit en partnerships.

De groei van de laatste jaren vereist een steeds betere organisatie van de werkzaamheden. In samenspraak met de werknemers zijn Bernard en Veerle elke dag bezig om de organisatie te professionaliseren en te streven naar de meest efficiënte manier van handelen.

Klant is koning

Daarnaast houden wij steeds voor ogen dat de klant koning is. Alleen met tevreden klanten kunnen wij onze drankenhandel verder uitbouwen. De klant staat centraal in elke functie, in elke taak, bij elk proces. Wij streven naar een uitgebreid klantenbestand dat vertrouwen heeft in ons bedrijf en dat de goede service erg op prijs stelt. Dit zijn meestal ook klanten die hun keuze willen maken uit het uitgebreide assortiment dat wij aanbieden.

 

Denkt u ook zo over uw vaste drankenleverancier?

Maak vrijblijvend een afspraak, en kom te weten wat wij voor u in petto hebben!